Forensiikkapalvelut

Forensiikkapalvelumme sisältää normaalitapauksessa tietoteknisen imagen ottamisen laitteesta ja sen analysoinnin forensiikkatyökaluilla. Laite voi olla esimerkiksi henkilökohtainen tietokone, palvelin, matkapuhelin, navigaattori, tai muu tietotekninen laite. Imagen ottaminen suoritetaan dokumentoituna prosessina käyttäen standardinmukaisia ratkaisuja.

Yksilön suojaus

Me kaikki omistamme yhä kasvavan määrän erilaisia älykkäitä laitteita jotka tallettavat ja lähettävät paljon käyttäjään liittyvää informaatiota eteen päin muihin järjestelmiin, kuten pilvipalveluihin. Tiedot paljastavat yksityisasioitamme, miten toimimme, miten työskentelemme ja kenelle, sekä myös erilaisia maksamiseen liittyviä tietoja. Tietojen perusteella voi vihamielinen taho koostaa suuren määrän informaatiota meistä tai yrityksestämme.

Autamme muokkaamaan laitteesi sellaiseksi että lähetettävä tietoinformaatio on mahdollisimman vähäinen.

Sisäinen tutkinta

Sisäisen tutkinnan tiimimme työskentelee usein tiiviissä yhteistyössä yritysten johtohenkilöiden kanssa auttaen selvittämään väärinkäytökset ja tietovuodot.

Tutkinnassa voimme hyödyntää huipputason osaamistamme palauttamalla tuhotut tiedostot, sekä etsiä tietoa jopa rikkoontuneista laitteista tai ohjelmistoista, mm. sähköpostit, netin selaushistorian, tulostukset ja tilapäistiedostot.

Riippumattoman tahon tekemä selvitys on on usein ehdottoman välttämätöntä jotta aineisto on todistusvoimainen oikeudenkäynnissä.

Erityistilintarkastukset

Avustamme tilintarkastusta etsimällä haluttua informaatiota käyttäen edistyksellisiä forensiikkatyökaluja joilla löytdämme myös esimerkiksi, tuhottuja ja muutettuja tietoja, sähköposteja, sopimuksia, työaikairjanpitosa, laskuja ja tilauksia. Voimme jäljittää myös muuta poikkeuksellisen vaikeasti löydettävää sähköistä dokumentaatiota.

65 Security Oy Ltd | Tel. +358 40 589 6080 | info@65security.fi