Konkurssipesän tietopankki

Tarvittaessa keräämme ja tallennamme konkurssipesän yrityksen datainformaation palvelimellemme tulevaa tarvetta varten. Usein konkurssipesässä tulee myöhemmin tarve etsiä haluttuja tietoja pesäyrityksen datainformaatiosta, kuten; ERP, CRM, työaikakirjanpitoa, palkkatietoja, laskuja, saatavia, suunnittelupiirrustuksia, yms. Voimme myös jatkaa pesäyrityksen IT-järjestelmän ylläpitoa halutun ajan konkurssin jälkeen.

Tarvittaessa valmistelemme pesän IT-laitteet ja tietokoneet tyhjentämällä tietokoneen kovalevyn ja asentamalla käyttöjärjestelmän uudelleen. Laitteet voidaan realisoida parhaaseen mahdoliseen hintaan. Tarvittaessa annamme myös muuta teknistä ja liiketaloudellista konsultaatiota, esimerkiksi pesän omaisuuden tai liiketoiminnan arvonmäärityksiin.

eDiscovery palvelut

Tarjoamme eDiscovery –palveluita ja konsultaatiota. Etsimme ja tunnistamme haluttuja asioita datainformaatiosta, myös tuhottuja ja piilotettuja tietoja voidaan löytää. Tarvittaessa analysoimme esimerkiksi; dokumentteja, sähköposteja, kuvia, videoita, sosiaalista mediaa, yms. lakiteknisesti todistuskelpoisilla menetelmillä. Voimme rakentaa puolestasi sinulle oman ediscovery järjestelmän ja tarjoamme ylläpitotuen sille, toimimme globaalisti joten emme rajoitu millekään maantieteelliselle alueelle.

eDiscovery tarkoittaa, elektronisesti talletetun informaation tunnistamista, keräämistä ja muokkaamista oikeusprosessin todisteilta edellytettävällä tavalla.

65 Security Oy Ltd | Tel. 040 589 6080 | info@65security.fi