65° Security Oy

65° Security Oy on kokeneiden asiantuntijoiden vuonna 2014 perustama yritys. Toimimme kansainvälisesti ja pääkonttorimme on Oulussa, toimipisteemme löytyy myös Salosta. Työntekijämme ovat kokeneita tietoturva-ammattilaisia erikoistuen patenttien tekniseen tutkintaan ja konkurssipesien datan talteenottoon, sekä tiedonetsintään monipuolisilla eDiscovery- ja Forensiikkatyökaluilla.

Asiakkaitamme ovat mm. lakitoimistot, erityistilintarkastajat, teknologiayritykset sekä virannomaiset.

Perustamisesta alkaen yritys on kasvanut nopeasti ja kannattavasti. Yritys sai v. 2016 Bisnoden korkeimman tason AAA –vakaavaraisuusluokituksen jonka on saavuttanut vain 3.5% Suomalaisista yrityksistä.

Yhteystiedot:

  • 65 Security Oy
  • Kiilakiventie 1
  • FI-90250 Oulu, Finland
  • +358-40-589 6080
  • info(at)65security.fi
  • www.65security.fi

REKRY

SW reverse engineering specialist

Olemme jatkuvassa kasvussa ja haemme korkean teknisen osaamistason omaavia työntekijöitä. Erityisesti mikäli sinulla on vahva kokemus mobiililaitteiden, käyttöjärjestelmien ja verkkojen ohjelmistoista tai tietoturvaratkaisuista olet potentiaalinen kandidaatti.

Vahva teoreettinen tausta auttaa ymmärtämään työssä eteen tulevia haasteita. Diplomi-insinöörin tutkinto tai vastaavat tiedot on vaatimuksemme, mutta voit myös olla esimerkiksi tohtori tai lisensiaatti. Ripaus positiivista hakkeriasennetta on plussaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan jossa poikkeuksellisen kokenutkin asiantuntija voi hyödyntämään osaamistaan monipuolisesti. Perehdyt laitteiden ja ohjelmistojen toimintaa hyvin syvällisesti ja tulet olemaan kansainvälisen mobile security -kehityksen eturintamassa. Tarvittaessa voimme räätälöidä toimenkuvaa sopivaksi hakijan kiinnostuksenkohteisiin ja osaamiseen.

Tiimissämme ihmiset tukevat ja auttavat toisiaan päivittäin ja organisaatiomme on matala joten olet osaltasi myös vaikuttamassa asioihin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja muut edut.

Mikäli tunnet olevasi sopiva henkilö meille töihin, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, koska täytämme paikkoja sitä mukaa kun sopiva hakija löytyy.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen careers@65security.fi

Yhteydenotto