Tietosuojaseloste

Tämä on henkilötietolain (10 § ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterin pitäjä

65 security oy
Kiilakiventie 1
90250 Oulu

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Esa Härmä
esa.harma(at)65security.fi
Puhelin
040-5896080

Rekisterin nimi

65 Security osakeyhtiön asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietolain 8 §:n mukaisten yleisten edellytysten mukaan:

Asiakassuhteen hoitaminen ja ylläpito
Asiakaskirjeet ja tiedotteet
Markkinointi omille asiakkaille
Analysointi ja tilastointi

Rekisterin tietosisältö

Keräämme seuraavia asiakkaitamme koskevia perustietoja yhteydenottojen yhteydessä:

Nimi
Sähköpostiosoite
Osoite
Puhelinnumero
Asiointikieli

Anonyymi tieto

Keräämme myös anonyymiä tietoa verkkosivujemme vierailijoista Google Analytics -palvelun avulla, jotta voimme kehittää sivustoamme entistäkin paremmaksi ja kohdentaa kävijöille relevanttia markkinointia.

Suostumuksellasi käsittelemme seuraavia anonyymejä tietoja:

  • Millä sivustomme sivuilla vierailet
  • Kauanko käytät aikaasi milläkin sivulla
  • Millaisella laitteella käytät sivuja
  • Mitä kautta löysit sivustollemme

Millä perusteella henkilötietoja käsitellään?

Huolehdimme siitä, että meillä on aina lain edellyttämä peruste henkilötietojen käsittelemiselle. Käsittelemme tietoja sopimuksen täytäntöönpanemiseksi ja oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Kuka käsittelee tietoja ja luovutetaanko niitä kolmansille?

Yrityksemme henkilöstöön kuuluvat työntekijät käsittelevät henkilötietoja suorittaessaan tehtäviään.
Voimme joutua luovuttamaan tietoja lain sitä edellyttäessä ja siinä tapauksessa, että olisimme osallisena yrityskaupassa.
Henkilötietojasi ei luovuteta EU:n ulkopuolelle.

Kauanko henkilötietoja säilytetään?

Emme säilytä henkilötietoja pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii.

Miten tietoja säilytetään ja suojataan?

Tietoja säilytetään omilla palvelimillamme, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville. Pääsy henkilötietoihin on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Millaisia oikeuksia ja vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus muun muassa:

  • pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista taikka käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä
  • tarkastaa ja tarvittaessa saada korjattua mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Rekisterin henkilöllä on oikeus muutoksiin niissä tiedoissa, jotka hänestä on kirjattu virheellisesti rekisteriin.
  • niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen
  • tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä valvontaviranomaiselle

Miten voin toteuttaa oikeuteni?

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen esa.harma(at)65security.fi. Pyydämme sinua samalla mainitsemaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä liittämään viestiisi kopion passistasi tai muusta henkilötodistuksestasi, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi. Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit myös tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

Käytetäänkö verkkosivulla evästeitä ja mitä ne ovat?

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivuston kävijälle. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme. Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi, sekä markkinoinnin kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Verkkosivuston käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön verkkoselaimensa asetuksista. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeet automaattisesti.