SW reverse engineering specialist Ouluun tai Prahaan

65Security

Olemme jatkuvassa kasvussa ja haemme korkean teknisen osaamistason omaavia työntekijöitä. Erityisesti mikäli sinulla on vahva kokemus mobiililaitteiden, käyttöjärjestelmien ja verkkojen ohjelmistoista tai tietoturvaratkaisuista olet potentiaalinen kandidaatti.

Vahva teoreettinen tausta auttaa ymmärtämään työssä eteen tulevia haasteita. Ripaus positiivista hakkeriasennetta on plussaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan jossa poikkeuksellisen kokenutkin asiantuntija voi hyödyntää osaamistaan monipuolisesti. Perehdyt laitteiden ja ohjelmistojen toimintaan hyvin syvällisesti ja tulet olemaan kansainvälisen mobile security -kehityksen eturintamassa. Tarvittaessa voimme räätälöidä toimenkuvaa sopivaksi hakijan kiinnostuksenkohteisiin ja osaamiseen.

Tiimissämme ihmiset tukevat ja auttavat toisiaan päivittäin ja organisaatiomme on matala joten olet osaltasi myös vaikuttamassa asioihin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja muut edut.

Mikäli tunnet olevasi sopiva henkilö meille töihin, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, koska täytämme paikkoja sitä mukaa kun sopiva hakija löytyy.

Toimipaikaksesi voit valita joko Oulun tai Prahan.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen careers@65security.fi

Palaa edelliselle sivulle